ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Σάββατο 22:00
Μανώλης Ρασούλης
 
 
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 22.00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το Στην υγειά μας ρε παιδιά θυμούνται έναν από τους μεγαλύτερους στιχουργούς μας, τον αξέχαστο δημιουργό και άνθρωπο, Μανώλη Ρασούλη.
 
Μια βραδιά-αφιέρωμα με επίκεντρο τις μεγάλες του επιτυχίες που ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Μπάσης, Μαρία Σουλτάτου, αλλά και οι τραγουδιστές της νεότερης γενιάς: Ασπασία Στρατηγού, Ζωή Παπαδοπούλου, Θοδωρής Κοτονιάς, Παμπίνα Κοντέα, Πάνος Μπούσαλης.
 
Στην εκπομπή θα ακουστούν τραγούδια αγαπημένα, πάντα επίκαιρα, αλλά και ενίοτε προφητικά όπως: «Αχ Ελλάδα», «Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά (Οι νταλίκες)», «Πότε Βούδας πότε Κούδας», «Όλα σε θυμίζουν», «Τίποτα δεν πάει χαμένο», «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε», «Ο φαντάρος».
 
Την παρέα συμπληρώνουν η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία Ρασούλη, αλλά και οι: Χρύσα Ρώπα,  Πάνος Σκουρολιάκος, Πέτρος Βαγιόπουλος (συνθέτης), Μαρία Παπαπέτρος, Γιώργος Κοντογιάννης, Ντίνα Νικολάου, Ανδρέας Νικολής (διακεκριμένος γιατρός από τον Καναδά), Νίκος Μαγδαληνός, Χρήστος Σπανός.
 
Tο δικό της παλμό δίνει και η νεανική χορωδία του ωδείου Τερψιθέας Πειραιά.
 
 
 

 
 

 
Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!
 
 
 
Όλα τα πρόσωπα. Όλες οι φωνές. Μία παρέα. Ένα τραγούδι. Η ζωή μας. Το Στην υγειά μας ρε παιδιά, για 13η χρονιά με έναν νέο κύκλο αφιερωμάτων και οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
 
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δες oλες τις εκπομπες στο WEB TV