Από τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα μέχρι και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου συντονιστείτε στις 18:00 στον Alpha για να παρακολουθήσετε την εβδομάδα των τελικών του Quizdom The Show.
 
Μπορεί η ημέρα και ώρα προβολής του παιχνιδιού να αλλάζουν την εβδομάδα των τελικών, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά: ο αριθμός των παικτών (δύο), ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους (δέκα δευτερόλεπτα), ο αριθμός των ερωτήσεων (δεκαέξι), αλλά και οι κατηγορίες.
 
Ο Λάμπρος Φισφής έχει εορταστική διάθεση και υποδέχεται τους καλύτερους παίκτες της σεζόν οι οποίοι με τη σειρά τους επιστρέφουν για μία επιπλέον μάχη μέχρι τελικής γνώσεως, ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο των 30.000 ευρώ.
 
Μια εβδομάδα γεμάτη γνώσεις, αγωνία και ανατροπές με έναν και μόνο στόχο, το πουγκί του Quizdom The Show!
 
Ο μεγάλος νικητής που θα παραλάβει την επιταγή των 30.000 ευρώ θα αναδειχθεί την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στον μεγάλο τελικό. Ποιος θα καταφέρει να μείνει στη θέση του οδηγού μέχρι το τελευταίο παιχνίδι; Ποιος θα στεφθεί νικητής του Quizdom The Show; 
 

 
 
 
 
Γρήγορο, έξυπνο, απρόβλεπτο, ανανεωμένο. Το Quizdom Τhe Show με τον Λάμπρο Φισφή επιστρέφει στον Alpha κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00.

Καινούργια σεζόν, καινούργιες ερωτήσεις, καινούργιοι κανόνες. Το Quizdom The Show μπαίνει ξανά στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου.
 
Ρωτήσαμε τη γνώμη σας και το «Quizdom The Show» αλλάζει στα… σημεία. Συγκεκριμένα, τα χρηματικά μπόνους για κάθε σωστή τετράδα απαντήσεων πηγαίνουν πλέον στο προσωπικό πουγκί του κάθε διαγωνιζόμενου, όπως συμβαίνει και με το μπόνους του πιο γρήγορου παίκτη το οποίο φτάνει πλέον τα 100 ευρώ, από 50 ευρώ που ήταν πέρυσι!
 
Στις φετινές αλλαγές σημειώστε πως, στο τέλος της χρονιάς, οι δέκα καλύτεροι παίκτες, εκείνοι με το μεγαλύτερο σερί νικών και τα υψηλότερα κέρδη, επιστρέφουν στο στούντιο για μία επιπλέον μάχη μέχρι τελικής γνώσεως.
 
Τέλος, φέτος οι τελικοί θα είναι δύο -ο πρώτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο δεύτερος στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν-, εκεί όπου οι καλύτεροι παίκτες θα διεκδικήσουν τα δύο μεγάλα έπαθλα που θα αγγίζουν τα 60.000 ευρώ.
 
Στις σταθερές αξίες του παιχνιδιού ο αριθμός των παικτών (δύο), ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους (δέκα δευτερόλεπτα), ο αριθμός των ερωτήσεων (δεκαέξι), αλλά και οι κατηγορίες τους: 20ος Αιώνας, Τέχνες, Celebrities, Αθλητικά, Γεωγραφία, Επιστήμη, Θρησκεία, Ιστορία, Σώμα & Υγεία, Λέξεις, Σινεμά, Μουσική, Πολιτική, Φαγητό, Ζώα.
 
 
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00.
 
Quizdom The Show: Όποιος ξέρει, κερδίζει.