Μηνάς και Βούλα

Ο Αντώνης Αντωνίου ο ήσυχος Μηνάς και η Ελένη Κοκκίδου η… τσαχπίνα Βούλα είναι δύο απίθανοι τύποι που σχεδόν έχουν ξεχάσει από πότε είναι μαζί... Μέσα στα 45 χρόνια γάμου τους τα έχουν δει όλα. Κάποτε εκείνη ήταν λυγερόκορμη, δελφινοκόριτσο τη φωνάζανε στην Κρήτη. Αλλά κι αυτός... λεβέντης με τα όλα του! Γνωρίστηκαν όταν υπηρετούσε φαντάρος στο νησί και κλέφτηκαν όταν απολύθηκε, για να τη φέρει στο σπίτι του στον Πειραιά και να παντρευτούνε. «Οικογενειακό τους αστείο» είναι ότι στην αρχή τον κυνήγησαν τα αδέλφια της για να την πάρουν πίσω κι ύστερα τους κυνηγούσε αυτός για να τους τη δώσει πίσω, αλλά δεν την έπαιρναν.
Τα χρόνια τους άλλαξαν πολύ, ιδιαίτερα σε εμφάνιση. Και αρέσκονται να κατηγορούν ο ένας τον άλλον γι' αυτό…
 
 

Ηλίας και Μαρίνα

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ο πεισματάρης Ηλίας και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη η εξωστρεφής και λίγο κυκλοθυμική Μαρίνα είναι παντρεμένοι 20 χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν ο Ηλίας ήταν φοιτητής στην Πάτρα, τόπος καταγωγής της Μαρίνας. Έχουν έναν 18χρονο γιο, τον Αλέξανδρο, που μόλις έφυγε για σπουδές στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης. Ζουν στο Χαλάνδρι, σε ένα άνετο διαμέρισμα κατασκευής του ’80, το οποίο η Μαρίνα έχει διακοσμήσει μοντέρνα, αλλά με κάποια  «επιτήδευση». Αν και παντρεύτηκαν από έρωτα, η υπερβολική αφοσίωση της Μαρίνας στον γιο της, αλλά και ο κλειστός χαρακτήρας του Ηλία, τους απομάκρυναν όλα αυτά τα χρόνια.
Τώρα που έμειναν οι δυο τους, πρέπει να «ανακαλύψουν» ξανά ο ένας τον άλλον, να ξαναθυμηθούν τι ήταν αυτό που τους έφερε κοντά εξαρχής.

 
 

Διονύσης και Νικολέτα | Σεζόν 4

Απλά παιδιά της διπλανής πόρτας, από λαϊκές μικρομεσαίες οικογένειες, έχουν μεγαλώσει και οι δύο με δυσκολίες, τόσο οικονομικές όσο και οικογενειακές. Χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση και σπουδές. Προσγειωμένοι άνθρωποι, αν και με τις ιδιαιτερότητές του ο καθένας, αγαπάνε τη ζωή και παλεύουν όπως μπορούν μέσα στην κρίση.
Από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Διονύσης, από το Μενίδι η Νικολέτα. Γνωρίστηκαν πριν  έξι χρόνια και παντρεύτηκαν πριν από τρία. Έχουν μια κορούλα τεσσάρων μηνών. Μένουν σ’ ένα σπίτι πάνω από το πατρικό του Διονύση. Σε σχέση με το παιδί τους, η Νικολέτα είναι μεν τρυφερή, αλλά δεν κάνει υπερβολές. Ο Διονύσης, από την άλλη, εντελώς χαζομπαμπάς με την κόρη του.
 
 

Σίμος και Λένα | Σεζόν 4

Ο Σίμος κι η Λένα είναι μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες. Γνωρίστηκαν σ’ ένα καραόκε πάρτι. Η Λένα όταν τραγούδησε ο Σίμος, τον ερωτεύτηκε αμέσως γιατί είχε υπέροχη φωνή. Ο Σίμος όταν τραγούδησε η Λένα, την ερωτεύτηκε αμέσως γιατί δεν είχε ξαναδεί άνθρωπο με τόσο άσχημη φωνή που να μη ντρέπεται να τραγουδήσει μπροστά σε τόσο κόσμο. Από τότε κοιμούνται κάθε βράδυ μαζί στο σπίτι του Σίμου, στα Εξάρχεια. Δεν συγκατοικούν επίσημα όμως, γιατί ακόμα είναι νωρίς, όπως λέει ο Σίμος. Περνάνε πολύ καλά μαζί κι ας τσακώνονται συνέχεια! Η Λένα θαυμάζει τον Σίμο για πάρα πολλούς λόγους και του το δείχνει. Ο Σίμος θαυμάζει την Λένα, αλλά δεν ξέρει γιατί και δεν το δείχνει! Υπό άλλες συνθήκες δε θα ήταν ποτέ μαζί αυτοί οι δύο, αλλά για κάποιο λόγο είναι!
 
 

Νικήτας και Στέλλα | Σεζόν 3 

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά. Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του. Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους.
 
 
 

Χάρης και Βάσω | Σεζόν 1-2-3

Ο Πάνος Βλάχος ο κάπως σοβαρός και κάπως υπεύθυνος Χάρης και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η όμορφη, αισιόδοξη και καλοπροαίρετη Βάσω γνωρίστηκαν πριν από έξι μήνες σε μια πορεία κατά του μνημονίου. Είχαν πάει ο καθένας με την παρέα του κι ένας απ’ την παρέα του Χάρη γνώριζε μια απ’ την παρέα της Βάσως κι έτσι έσμιξαν οι παρέες. Αλλά λίγες ώρες μετά, ανάμεσα σε δακρυγόνα και κραυγές, χώρισαν οι παρέες και βρέθηκαν να τρέχουν μαζί στο μετρό ο Χάρης και η Βάσω. Κατέληξαν σε ένα μπαράκι της Πανόρμου να τα λένε κι επειδή είχαν ήδη κεραυνοβοληθεί δεν έλεγαν να φύγουν ακόμη κι όταν οι σερβιτόροι άρχισαν να σκουπίζουν μπροστά τους. Βγήκαν και την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη και την έβδομη μέρα κατά τας Γραφάς κοιμήθηκαν για πρώτη φορά μαζί. Από τότε, είναι συνέχεια μαζί και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν…