ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
 Δευτέρα 21:00
 
Η Βούλα αποφασίζει να στολίσει κάπως αργά για τις γιορτές κι ο Μηνάς της θυμίζει μια άλλη χρονιά που είχε κάνει το ίδιο. Είχαν περάσει οι δυο τους πολύ ρομαντικά Χριστούγεννα… Η Βούλα όμως δεν θυμάται τίποτα.
Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να κάνουν Χριστούγεννα στη Χαβάη. Ο Ηλίας της απαντά να απευθυνθεί στον Άη-Βασίλη. Πράγματι, ο Άη-Βασίλης τους χτυπά την πόρτα ξαφνικά με τη μορφή ενός πελάτη του Ηλία…
Η Νικολέτα προσπαθεί να εξηγήσει στον Διονύση πώς οι νέοι γονείς με τις εμμονές τους καταντούν ενοχλητικοί…
Η Λένα αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ρέικι. Ο Σίμος αποδοκιμάζει αυτή της την επιλογή. Η Λένα κάνει δοκιμές στο Σίμο, αλλά εκείνος δεν είναι ο ιδανικός.  Όταν πια τον πείθει ότι το ρέικι είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, τότε την παίρνει ο ύπνος.
 

 
 
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!
 
 
Τέταρτη σεζόν, τέσσερα ζευγάρια
 
 
Μας συστήθηκε, ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2013 κι από τότε περάσαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια!
Τρία χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα, γέλιο και πολλή μουρμούρα!
Τρία χρόνια μπαίνει στα σπίτια μας με τον δικό της μοναδικό τρόπο κι όμως… τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!
 
Φέτος, η τηλεοπτική μας «παρέα» θα μεγαλώσει! Κάποιοι ήρωες μας αποχαιρέτησαν, κάποιοι άλλοι θα έρθουν και κάποιοι θα μετακομίσουν εκτός Αθηνών…
Η «Μουρμούρα» αυξάνεται, αλλά πάντα με τη γνωστή συνταγή: την απόλυτη τρέλα των ηρώων της!
Αυτή τη χρονιά παλιές αγάπες θα δυναμώσουν και νέοι έρωτες θα θεριέψουν!
 
Τέταρτη σεζόν, λοιπόν, με τέσσερα ζευγάρια!
Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος έρχονται να συναντήσουν τους «παλιούς» και να μας χαρίσουν τη δική τους μουρμούρα!
Από την άλλη, ο Αντώνης Αντωνίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι πάντα εδώ για νέες περιπέτειες σχέσεων!
 
 
Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Κόττη, Ασημάκης Κοντογιάννης, Γιάννης Διακάκης, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Λάμπρος Φισφής, Νάντια Δρακούλα και Ελένη Λευθεριώτη.
Η σκηνοθεσία είναι του Διονύση Φερεντίνου και η σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου. 
 

Δες oλα τα επεισοδια στο WEB TV