Κάθε δωμάτιο κρύβει τα δικά του μυστικά
 
 
 
Απρόσμενα γεγονότα. Εκπλήξεις και ανατροπές. Αλήθειες και ψέματα. Καλά κρυμμένα μυστικά και μυστήριο που πλανάται…
Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Χούλιο αποφασίσει να ανακαλύψει τα αίτια της εξαφάνισης της αδελφής του; Γιατί η Αλίσια αποφασίζει να τον βοηθήσει, ενώ οι κόσμοι τους διαφέρουν;
Τα μυστικά θα τους φέρουν πιο κοντά. Ο έρωτας θα τους χωρίσει.
 
Μια σειρά ισπανικής παραγωγής 2011-2013 που η επιτυχία της ξεπέρασε γρήγορα τα σύνορα της Ισπανίας και πολύ σύντομα προβλήθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική. Πρόκειται για τη δραματική-ρομαντική σειρά εποχής Gran Hotel.
 
 
Η ιστορία…
«Μόνο δύο πράγματα απεχθάνομαι περισσότερο από την ασυνέπεια: τα λάθη και τα ψέματα». Να ήταν αυτά, άραγε, τα τελευταία λόγια που άκουσε η Κριστίνα, η επικεφαλής καμαριέρα του αριστοκρατικού ξενοδοχείου Gran Hotel, πριν τη μυστηριώδη εξαφάνισή της; Το γεγονός ότι αυτά τα λόγια τής τα είπε η αυστηρή ιδιοκτήτρια Δόνα Τερέζα, μπορεί να έχει κάποια σημασία ή όχι;
 
Αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της αδελφής του, ο τολμηρός Χούλιο θα ενταχθεί στο προσωπικό του ξενοδοχείου, προσποιούμενος ότι έχει μόλις προσληφθεί, με σκοπό να ερευνήσει την υπόθεση. Βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών. Ο Χούλιο θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του, θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας, η Αλίσια Αλαρκόν, μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της. Παρόλο που η Αλίσια θα ανακαλύψει σύντομα την πραγματική ταυτότητα του Χούλιο, δέχεται να τον βοηθήσει να βρει την αδελφή του. Δεν της περνά, όμως, καθόλου από το μυαλό πού ακριβώς μπορεί να την οδηγήσει αυτή η απόφασή της…
 
  • Μια πλούσια παραγωγή για μια ιστορία έρωτα και μυστηρίου, με ιστορικές και κοινωνικές προεκτάσεις, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, που κρατά τον τηλεθεατή καθηλωμένο ήδη από το πρώτο λεπτό. Θεωρείται από πολλούς κριτικούς μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας δεκαετίας, ενώ πολλοί τη χαρακτήρισαν ως την απάντηση της Ισπανίας στο αγγλικό Downton Abbey.
  • Τα γυρίσματα έγιναν σε πραγματικούς χώρους και τοποθεσίες, μεταξύ αυτών στο περίφημο Ανάκτορο Μαγκνταλένα της ισπανικής πόλης Σανταντέρ, που κατασκευάστηκε την περίοδο βασιλείας του Αλφόνσο 13ου.
  • Η επιτυχία της σειράς ξεπέρασε γρήγορα τα σύνορα της Ισπανίας και πολύ σύντομα προβλήθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ξεκινώντας από τη Μεγάλη Βρετανία, για να περάσει πολύ γρήγορα στις τηλεοπτικές συχνότητες της Γαλλίας, Ρωσίας, Τουρκίας, Γερμανίας, Σλοβακίας, Πολωνίας, Βουλγαρίας, Εσθονίας, Λιθουανίας. Παράλληλα, η σειρά ταξίδεψε πέρα από τον Ατλαντικό, αφού πολύ σύντομα εξέπεμψε στις Η.Π.Α., στη Βενεζουέλα και στο Μεξικό.  
 
Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Αντριάνα Οζόρες (Δόνα Τερέζα), Αμάια Σαλαμάνκα (Αλίσια Αλαρκόν), Γιον Γκονσάλεζ (Χούλιο Ολμέντο), Ελόι Αζορίν (Χαβιέ Αλαρκόν), Φέλε Μαρτίνεζ (Αλφέρντο Βεργκάρα), Πεπ Αντόν Μουνιόθ (Επιθεωρητής Αγιάλα).
Η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Κάρλος Σέντες.